Excite

Accountant voor je bedrijf

Een accountant is op de hoogte van de regels die met boekhouding en belastingaangifte te maken hebben. Dit zijn belangrijke zaken en moeten dus goed gebeuren. Immers wil je geen problemen wanneer je de belastingaangifte doet. Het is dus heel erg belangrijk om een goede accountant te vinden.

Als je op zoek gaat naar een accountant, dan moet je er eentje uitzoeken die bij jouw branche past. Als je een ZZP-er bent, wil je geen accountant die alleen ervaring met grote bedrijven hebt. En wanneer je een accountant zoekt die je met het bedrijf hebt, wil je niet iemand hebben die alleen maar mensen met privé bankzaken helpt.

Het is natuurlijk ook van groot belang dat je een klik hebt met de accountant. Je kunt altijd vrijblijvend een gesprek aangaan met iemand om te kijken of je er een goed gevoel bij krijgt.

Je kunt ook wat doen met ervaringen van anderen. Misschien is iemand wel erg enthousiast is over een accountant. Goede ervaringen kan iets positiefs voor jou betekenen. Maar wees ondanks dat wel kritisch en oordeel altijd zelf of iemand geschikt is voor de klus. Natuurlijk kun je ook op internet oproepen plaatsen voor een accountant. Vaak krijg je dan meerdere reacties en zo kun je de beste accountant uitzoeken.

Afbeelding: Flickr account chris-sy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020