Excite

Bij welke winkels kun je achteraf betalen met acceptgiro?

In principe is bijna alles op internet te koop, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding, speelgoed en elektronica. Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer mensen hun inkopen online doen. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van winkeltijden en het kan aardig wat geld schelen!

Manieren om te betalen

Wanneer je online gaat winkelen, dan zijn er verschillende manieren waarop je kunt betalen. Veel webwinkels willen dat je als klant eerst betaalt, voordat ze de bestelling opsturen. Manieren waarop je gelijk geld kunt overmaken zijn bijvoorbeeld via iDeal, je creditcard of PayPal. Niet iedereen stelt dit op prijs. Misschien wil je eerst je bestelling inzien voordat je betaalt of zit je net krap bij kas en betaal je liever wat later.

Bestelling achteraf betalen met acceptgiro

Een manier om achteraf te betalen is door middel van een acceptgiro. Dit kan op verschillende manieren. Sommige webwinkels sturen een acceptgiro mee met je bestelling. Over het algemeen moet deze binnen 14 dagen betaald worden. Een andere mogelijkheid is een online acceptgiro. Deze krijg je op het door jouw opgegeven e-mailadres binnen en zal over het algemeen ook binnen 14 dagen betaald moeten worden. Wanneer je achteraf met acceptgiro wilt betalen, dan geef je de webwinkel het recht om je BKR notering op te vragen. Ook kunnen ze het betalen met acceptgiro weigeren.

Webwinkels

Het is voornamelijk bij de grotere webwinkels mogelijk om achteraf te betalen met acceptgiro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online warenhuizen als Wehkamp.nl, Otto.nl en Postordershop.nl. Wil je online schoenen kopen en achteraf betalen met acceptgiro, dan zijn winkels als Zalando.nl en Shoemixx.nl een goede optie. Ook zijn er verschillende online drogisterijen waar je achteraf kunt betalen zoals YvesRocher.nl, Deonlinedrogist.nl en Parfumerie.nl. Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waarbij je achteraf met acceptgiro kunt betalen. Een uitgebreid overzicht kun je vinden op Webshop-winkelen.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020