Excite

Alle zorgverzekeraars op een rij

Je kunt niet onder de kosten voor een zorgverzekering uit. Iedereen in Nederland is namelijk verplicht om tenminste een basispakket af te nemen. De kosten daarvoor - en ook voor de aanvullende pakketten - verschillen en zijn sterk afhankelijk van de aanbieder. Daarom geven we je graag een paar tips om alle zorgverzekeraars op een rij te krijgen.

Eerlijk vergelijken

Het belangrijkste in alle zorgverzekeraars op een rij krijgen is dat je op een eerlijke manier kunt vergelijken. Veel zorgaanbieders promoten natuurlijk hun eigen verzekeringen het meest, waardoor je niet echt een eerlijk beeld krijgt. Er zijn echter mogelijkheden om wél een helder beeld te krijgen, bijvoorbeeld door Zorgtoets.nl te bezoeken. Deze website is ontwikkeld in samenwerking met Rijksuniversiteit Groningen en geeft een advies aan de hand van voor jou belangrijke zorgpunten. Door bijvoorbeeld aan te geven of je geestelijke gezondheidszorg belangrijk vindt, kan een pakket geadviseerd worden dat daarbij aansluit.

Vergelijken op prijs

De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Daarvoor kun je bijvoorbeeld bij Independer.nl terecht. Ook Independer.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite, die op basis van een aantal korte vragen - waaronder je geboortedatum - kijkt welke aanbiedingen voor jou van toepassing zijn. Let op: hier vergelijk je dus puur op prijs en niet op inhoud. Het kan zijn dat bepaalde dingen voor jou niet of juist wel interessant zijn en daarom moet je bij de aanbiedingen van jouw keuze altijd nog controleren of er geen kleine lettertjes zijn die er toch voor zorgen dat het aanbod niet echt iets voor jou is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021