Excite

Eenvoudig alle zorgverzekeringen op een rij

Je kunt pas zeker weten dat je de beste deal krijgt, als je vergelijkt. Maar hoe vergelijk je op een goede manier als het gaat om zorgverzekeringen? Er zijn er zoveel, dat het soms wel lastig lijkt om alle zorgverzekeringen op een rij te krijgen. Gelukkig sta je daarin niet alleen en kun je binnen een paar seconden een praktisch overzicht krijgen van alle mogelijkheden.

Onafhankelijke vergelijking

Een onafhankelijke vergelijking krijg je via Independer.nl. Independer.nl is een online vergelijkingssite die, aan de hand van je geboortedatum, geslacht en postcode, direct alle zorgverzekeringen op een rij zet. Uiteraard krijg je ook nog de keuze uit verschillende dekkingen. Je hebt ten eerste een basisverzekering, waaronder bijvoorbeeld vergoedingen voor het ziekenhuis en de huisarts vallen. Je kunt ook voor een beperkte dekking kiezen, waarbij ook fysiotherapie vergoed wordt. Tot slot is er een uitgebreide dekking, waarbij ook onder andere een tandartsbezoek tot €750 volledig vergoed wordt.

Scherpe premie

Minder onafhankelijk, maar wel handig om te vergelijken is Kieszorgverzekering.nl. Op deze website kun je onder meer de premies vinden van verzekeringen bij Agis, De Goudse, Interpolis, Trias en Zilveren Kruis Achmea. Prijsstunters als Anderzorg vind je hier weer niet, net zo min als 'moedermaatschappij' Menzis. Het voordeel is echter wel dat deze site je een scherpe premie belooft én je hier een reminder in kunt stellen, zodat je bericht krijgt als de premie voor het komende jaar bekend is. Ook wel makkelijk, want dan heb je ruim de tijd om te switchen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021