Excite

Veilig rijden met Allsecur autoverzekering

Een autoverzekering uitkiezen is niet makkelijk; er is een ontzettend ruime keuze. Er zijn verzekeraars die gespecialiseerd zijn in autoverzekeringen, maar ook verzekeraars die veel andere verzekeringen aanbieden. Wat is nu de beste? Dat hangt helemaal af van de situatie, maar de Allsecur autoverzekering is wel een heel erg goed begin!

Uitgebreide dekking

De Allsecur autoverzekering biedt een uitgebreide dekking. Dat geldt voor alle drie de hoofddekkingen. Wie een WA-verzekering afsluit - de minimaal verplichte verzekering, aan te raden voor auto's die ouder zijn dan acht tot tien jaar - is verzekerd voor schade aan spullen en personen, heeft geen eigen risico, geen opzegtermijn en krijgt gratis Onderweg Service. De Onderweg Service helpt je telefonisch bij vragen over je auto, bijvoorbeeld als je auto ineens een vreemd geluid maakt. Voor de Beperkt Casco Allsecur autoverzekering komen hier nog eens brand, diefstal, inbraak, joyriding, ruitbreuk, botsing met dieren, storm, hagel en overstromingen bij. Wil je helemaal goed zitten, dan ga je voor Volledig Casco en ben je ook verzekerd tegen aanrijdingen, slippen en omslaan, te water raken en vandalisme.

Snel verzekerd

De Allsecur autoverzekering is binnen vijf minuten af te sluiten. Je hoeft hier niet voor naar een kantoor, want je kunt de verzekering gewoon via internet afsluiten. Als je liever even belt, dan kan dat natuurlijk ook. Het maakt bij Allsecur niet uit of je de verzekering direct dezelfde dag in wilt laten gaan of op een andere dag in de toekomst. Opzeggen kan ook dagelijks, evenals het aanpassen van je verzekering.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021