Excite

Gemakkelijk: annuleringsverzekering HEMA

Tegenwoordig bieden steeds meer bedrijven verzekeringen aan. Het zijn allang niet meer alleen de verzekeringsspecialisten en assurantiekantoren. Huisdieren kunnen verzekerd worden via Kruidvat en voor je reizen kun je een annuleringsverzekering van de HEMA afsluiten. Voordelig, maar vooral gemakkelijk. Want de HEMA zit toch eigenlijk bijna overal.

Aanvullende verzekering

De annuleringsverzekering van de HEMA is eigenlijk een aanvullende verzekering, die afgesloten kan worden in combinatie met reisverzekeringen. Het meest praktisch is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering, met een doorlopende annuleringsverzekering. Dan hoef je je voor wat je vakanties betreft nooit meer zorgen te maken over je dekking. Je kunt de premie eenvoudig via internet berekenen. Afsluiten kan daar ook, maar daarvoor kun je natuurlijk eventueel ook altijd even een winkel binnen stappen en bij de informatiebalie om meer informatie vragen.

Waarom een annuleringsverzekering?

Misschien vraag je je niet speciaal af waarom je een annuleringsverzekering van de HEMA af zou sluiten, maar meer waarom je überhaupt een annuleringsverzekering zou afsluiten. Net als met alle verzekeringen bestaat de kans dat je de verzekering niet nodig hebt. Dan zou het jammer zijn als je hiervoor betaald hebt. Als je de verzekering echter wél nodig hebt, dan levert hij je veel geld op. Je krijgt dan namelijk je reissom vergoed (of een deel daarvan, afhankelijk van je verzekering), terwijl je die normaal kwijt zou zijn geweest. Voor veel mensen is dat een behoorlijk bedrag. En dat bedrag kun je dan een volgende keer weer voor je vakantie gebruiken. Dan hoef je je daar tenminste geen zorgen over te maken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021