Excite

Altijd zeker met annuleringsverzekering van ING

Een reis rond de wereld of een prachtige cruise: als je lang gespaard hebt voor je droomreis, dan heb je er echt alles voor over om deze door te laten gaan. Het kan echter voorkomen dat dit niet lukt, vanwege omstandigheden die buiten jouw bereik liggen. Als je dan niet van een koude kermis wilt thuiskomen, dan moet je eigenlijk wel een annuleringsverzekering afsluiten. Dan ben je namelijk verzekerd van je trip, op een moment dat het wél uitkomt. Met een annuleringsverzekering van ING bijvoorbeeld ben je beslist goed af!

Verzekerd van je reis

Als er iets op vakantie gebeurt, dan is dat al zuur, maar als je onverwachts een ongeluk krijgt waardoor je helemaal niet op vakantie kunt, is dat extra zuur. Zeker als je geen annuleringsverzekering hebt. Dan ben je in de meeste gevallen namelijk gewoon je reissom kwijt en moet je maar opnieuw gaan sparen om de trip een andere keer te maken. Met een annuleringsverzekering van ING heb je dat niet. Je krijgt dan namelijk tot €1.500 per reis terug als je de reis moet annuleren of afbreken. Als je reis duurder is, dan kun je daar aparte afspraken over maken.

Gebruiken van de annuleringsverzekering

Je kunt de annuleringsverzekering van ING bijvoorbeeld gebruiken bij het overlijden of een ernstige ziekte van jezelf, een andere verzekerde of familie in de eerste of tweede graad. Daaronder vallen onder meer kind, broer en zus, ouders en echtgenoot. Ook onvrijwillige werkloosheid is een reden om gebruik te maken van de verzekering. Als je dus ontslagen wordt, dan kun je je geld in je zak houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021