Excite

Annuleringsverzekering Interpolis afsluiten

Dat je je op je vakantie geen zorgen wilt maken, is logisch. Daarom sluiten de meeste vakantiegangers vooraf een reisverzekering af. Wie vaak gaat kiest voor een doorlopende reisverzekering en wie minder vaak gaat, kan toe met een kortlopende reisverzekering. Daarbij wordt echter alleen schade vergoed als die op vakantie is opgelopen. Maar wat als je nu vanwege omstandigheden helemaal niet op vakantie kunt gaan? Dan ben je blij als je een annuleringsverzekering van Interpolis hebt afgesloten!

Mogelijkheden annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering van Interpolis bestaat eveneens in twee vormen: een kortlopende en een doorlopende. De beste manier om de juiste annuleringsverzekering te kiezen, is door deze aan te laten sluiten op je reisverzekering. Sluit je een doorlopende reisverzekering af, kies dan ook voor een doorlopende annuleringsverzekering. Voor kortlopend geldt natuurlijk hetzelfde. Wie een annuleringsverzekering van Interpolis afsluit, zit niet alleen goed als de reis niet door kan gaan, maar ook als deze onverhoopt wordt afgebroken. Dan keert Interpolis namelijk een dagvergoeding uit voor de dagen dat je nu geen vakantie meer kunt vieren.

Meteen afsluiten

Natuurlijk is een annuleringsverzekering van Interpolis meteen af te sluiten via internet. Voor je dat doet, kan het echter nog lonen om te kijken of je meer verzekeringen bij Interpolis hebt of wilt afsluiten. Dan krijg je namelijk korting. Die korting kan oplopen tot wel twaalf procent, afhankelijk van hoeveel verzekeringen je hier onderbrengt. In de praktijk betekent dit dat je een of meerdere verzekeringen eigenlijk gratis krijgt. Dat is toch maar mooi een goede deal van Interpolis!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021