Excite

Goede dekking met een annuleringsverzekering van OHRA

Soms kan een vakantie onverwacht vroegtijdig tot een einde komen. Niet omdat je geen zin meer hebt of omdat je op reis ruzie hebt gekregen, maar omdat er een ongeluk is gebeurd, waardoor jij of je reisgenoot niet in staat is de reis af te maken. Wat doe je dan? Als je een annuleringsverzekering van OHRA hebt, zul je in ieder geval niet al je geld kwijt zijn, dat is alvast prettig om te weten!

Reisverzekering met modules

Als je een annuleringsverzekering van OHRA af wilt sluiten, dan doe je dit in combinatie met een reisverzekering. De annuleringsverzekering is één van de modules die daarbij kan worden afgesloten. Andere mogelijkheden zijn speciale dekking voor bagage, persoonlijke hulpverlening, aansprakelijkheid, geneeskundige kosten, ongevallen en wintersport. Ook bijvoorbeeld voor zakenreizen is een speciale module af te sluiten. Voor elk van deze modules betaal je extra, dus doe dit alleen als je zeker weet dat je er iets aan hebt.

Verzekering afsluiten

Het praktische van een annuleringsverzekering van OHRA is dat je 'm direct af kunt sluiten via internet. Geen gedoe met ouderwetse formulieren of afspraken maken op een kantoor dat niet bepaald in de buurt ligt, maar gewoon een digitaal formulier invullen op een moment dat het jou uitkomt. Wil je toch graag advies hebben over eventuele andere modules? Dan kun je ook telefonisch contact met OHRA opnemen. Leg dan wel goed je situatie uit, zodat de adviseur ook in staat is om je het best passende advies te geven. Binnen een paar minuten is alles geregeld!

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021