Excite

Annuleringsverzekering afsluiten bij de Rabobank

Annuleringsverzekering Rabobank

De Rabobank werkt samen met Interpolis en hier heb je de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten. De annuleringsverzekering is handig wanneer je geregeld op vakantie gaat. Er kan namelijk altijd iets gebeuren waardoor je reis toch niet door kan gaan. Dat gaat je dan veel geld kosten en dat is natuurlijk zonde. Met de doorlopende annuleringsverzekering kun je met een gerust hart op vakantie.

Wat wordt gedekt?

Verschillende zaken vallen onder de dekking van een annuleringsverzekering. Wanneer je reis niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat iemand uit de familie ziek is, mag je altijd je reis onderbreken. De kosten worden ook gedekt. Als iemand in je omgeving overlijdt, worden ook de kosten van je reis gedekt. Wanneer je werkloos wordt, kan dit ook worden gedekt en als er vertraging is, dan kun je een dagvergoeding krijgen als je later vertrekt.

Reisverzekering

Behalve een annuleringsverzekering is ook een reisverzekering de moeite waard om af te sluiten. Bij de doorlopende reisverzekering van de Rabobank zit er tevens een annuleringsverzekering inbegrepen als aanvullende verzekering. Met een reisverzekering kun je ook schade tijdens je vakantie laten vergoeden. Ook kun je de kosten terugkrijgen wanneer je medische hulp nodig hebt.

Annuleringsverzekering afsluiten

De annuleringsverzekering van Rabobank kun je op de website van Rabobank, maar ook op die van Interpolis afsluiten. Het is daarbij ook mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten in een bankkantoor van de Rabobank. Als je meerdere verzekeringen in één keer bij de Rabobank afsluit, dan krijg je bovendien korting. Hoe hoog deze korting is, is afhankelijk van de verzekeringen die je kiest.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021