Excite

Vertrouwd op reis met de annuleringsverzekering van Univé

Een gebroken been, het onverwachts uitvallen van je reisgenoot of een ernstig ziek familielid: er zijn tal van redenen te bedenken waarom die zorgvuldig geplande vakantie ineens eigenlijk niet door kan gaan. Maar hoe zit het dan met de reissom? Die ben je meestal kwijt. Tenzij je natuurlijk vooraf een annuleringsverzekering van Univé hebt afgesloten.

Scherpe premie bij doorlopende verzekering

De annuleringsverzekering van Univé is in twee varianten verkrijgbaar: een kortlopende en een doorlopende. De doorlopende annuleringsverzekering biedt je extra gemak tegen een lage premie. Al vanaf een paar euro per maand ben je verzekerd voor (een deel van) de kosten die gemaakt moeten worden als blijkt dat je onverhoopt niet aan je reis kunt beginnen of als je deze juist vroegtijdig af zou moeten breken. Er zijn verschillende dekkingsgraden mogelijk, met een maximum van €12.000 per jaar, per polis. Bovendien biedt de annuleringsverzekering van Univé een extra alles-terug-dekking, wat betekent dat je de hele verzekerde reissom terug krijgt en niet alleen een vergoeding krijgt voor de dagen dat je eerder naar huis moest.

Extra korting

Sluit je een annuleringsverzekering van Univé af? Kijk dan direct even of je hier misschien nog andere verzekeringen af kunt sluiten. Univé werkt namelijk met stapelkorting en dat betekent dat je tot 15% korting kunt krijgen via het Premie Voordeel Plan. Univé biedt onder meer reisverzekeringen, verzekeringen voor de auto en het huis, maar ook verzekeringen tegen onvrijwillige werkloosheid of zelfs echtscheiding. Informeer naar de mogelijkheden en haal het maximale uit je verzekeringen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021