Excite

Arag: alles over rechtsbijstand

Arag rechtsbijstand

Bij Arag kun je terecht voor rechtsbijstand. Je kunt er een verzekering afsluiten, maar ook meer informatie vinden over juridische hulp. Je kunt op de website van Arag alles vinden wat je nodig hebt. Arag is al jaren één van de grootste aanbieders op juridisch gebied.

Rechtsbijstand afsluiten

Bij Arag kun je een rechtsbijstand verzekering afsluiten. Dit kan voor zowel particulieren als ondernemers. Er zijn verschillende verzekeringen waar je uit kunt kiezen, zoals ProRecht en FlexRecht. Ook zijn er eventuele aanvullende verzekeringen die je kunt afsluiten. Op de website van Arag kun je meer informatie vinden over de verzekeringen. Ook kun je telefonisch contact opnemen, zodat je vrijblijvend een offerte kunt aanvragen.

Juridsche hulp

Bij Arag kun je ook terecht voor juridische hulp. Dit kan voor mensen die een rechtsbijstandsverzekering hebben, maar ook wanneer je niet verzekerd bent kun je hulp vragen over talloze situaties. Je kunt hiervoor bellen naar een speciaal telefoonnummer. Er is ook een telefoonnummer voor mensen die ontslagen zijn en daarvoor hulp kunnen gebruiken. Wil je onbeperkte juridische hulp? Dan kun je een abonnement afsluiten voor slechts €2,70 per maand.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij enthousiast geworden over Arag? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Je komt dan te weten hoe duur de verzekering kost en de prijzen kun je dan vergelijken met andere aanbieders van rechtsbijstandsverzekeringen. Kijk bij het vergelijken niet alleen naar de prijzen, maar ook de voorwaarden. Wanneer je tevreden bent over de offerte kun je werkelijk een verzekering afsluiten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021