Excite

Sluit je autoverzekering bij Achmea af!

Een goede autoverzekering is belangrijk. Je wilt niet nog meer in de problemen komen na een ongeluk. Het is prettig als je een partner kunt vinden voor deze verzekering die flexibel is en ook nog eens een lage premie biedt. Als jij daar ook voor gaat, dan zit je met een autoverzekering van Achmea goed.

Altijd scherpe prijzen

De autoverzekering van Achmea kan altijd tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Achmea maakt namelijk hele goede afspraken met een aantal eigen schadeherstellers, waardoor de kosten - en dus de premies - aantrekkelijk gehouden kunnen worden. Bovendien zijn er mogelijkheden voor extra korting, in de vorm van een korting via de werkgever, een eigen risico of schadevrij rijden. Met name dat laatste is interessant, want bij een autoverzekering van Achmea kun je tot maximaal 75% korting krijgen door schadevrij te rijden.

Verzekering op maat gemaakt

Een ander voordeel van de autoverzekering van Achmea is dat deze altijd helemaal op maat is. Je kunt zelf kiezen wat je precies wilt verzekeren. Heb je een aanrijding gehad? Dan kun je zelf ook nog kiezen of je de schade wilt laten repareren of niet en of je dit wilt doen bij een door Achmea geselecteerde schadehersteller. Online kun je precies kijken welke dekkingen jij belangrijk vindt en zo de meest ideale combinatie samenstellen. Controleer ook even of je werkgeversvoordeel kunt krijgen, dat scheelt dan toch weer mooi een aantal procenten! Graag advies? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met Achmea. Mailen kan natuurlijk ook, als dat je beter uitkomt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021