Excite

Een autoverzekering vind je bij centraal beheer

Verzeker je auto met een autoverzekering van centraal beheer

Iedereen die een auto koopt, oud of nieuw moet een autoverzekering bij een verzekeraar afsluiten. Dat is bij de WAM, de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, geregeld en geldt voor iedereen die een auto bezit, waarbij de leeftijd van de auto geen rol speelt. Dit is een basisverzekering en de goedkoopste autoverzekering. Hierbij geldt dat als je schade hebt toegebracht aan je eigen auto, je die zelf moet betalen. De schade aan anderen en goederen van anderen wordt wel vergoed. Nu zijn er verschillende maatschappijen waar je je auto kunt verzekeren. Een autoverzekering van centraal beheer is daar één van.

Verschillende vormen van verzekeren

Als je een nieuwe auto koopt of een auto hebt van drie jaar oud, is het beter om een all risk verzekering af te sluiten bij autoverzekering centraal beheer. All risk, het woord zegt het al: de schade wordt onder alle omstandigheden vergoedt. Zelfs als je schade toebrengt aan je eigen auto door een onvoorziene omstandigheid, zoals voor een ogenblik door de zon verblind zijn. Ook tegen storm en diefstal van de auto ben je gedekt. Voor deze vorm van verzekeren betaal je het meest. Soms is er een bedrag voor eigen risico dat betaald moet worden. Voor auto`s die ouder zijn dan drie jaar hoef je geen all risk autoverzekering af te sluiten. Dat is niet meer nodig. Je kunt dan overstappen naar de volgende vorm, beperkt casco. Deze is bestemd voor auto`s die drie tot acht jaar oud zijn. Bij deze vorm is er geen dekking van de schade die je zelf toebrengt, om welke reden dan ook. De dekking geldt dan voor de schade die toegebracht is door een ander dan de bestuurder zelf. Voor alle premies geldt dat als je schadevrije jaren gereden hebt, je een korting krijgt, de zogenaamde bonus/malus regeling.

Service van autoverzekering centraal beheer

Bij een autoverzekering van centraal beheer kan je online de autoverzekering afsluiten, nadat je zelf een pakket hebt samengesteld uit bovengenoemde verzekeringsvormen en ook zelf de premie hebt berekend. Ook zijn er afspraken met werkgevers gemaakt voor het toekennen van een collectiviteitskorting. Verder is er een vlotte en snelle afhandeling van toegebrachte of opgelopen schade. Sinds kort is er ook een overstap-service gerealiseerd. Een reden te meer om nu je auto te laten verzekeren bij centraal beheer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019