Excite

Prettig rijden met autoverzekering van Dexia

Als je veilig de weg op wilt, mag een goede autoverzekering natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een autoverzekering van Dexia? Dexia biedt autoverzekeringen aan voor iedereen. Ook verzekert Dexia motoren en andere voertuigen. Bekijk de website voor een aanbod op maat. Natuurlijk kan de autoverzekering van Dexia direct online afgesloten worden. Eerst een offerte aanvragen is ook geen probleem.

Dexia Car

De autoverzekering van Dexia heet Dexia Car en is speciaal bedoeld om auto's te verzekeren. Deze verzekering kan geheel op maat gemaakt worden, waardoor er geen overlap met andere verzekeringen is. Dit is praktisch, want dat betekent dat je ook nergens dubbel voor betaalt. Je kunt door middel van modules helemaal zelf kiezen waar je je wel en niet voor wilt verzekeren. Uiteraard zijn ook deze modules onder te verdelen in het wettelijk verplichte WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco. De keuze die je hierin maakt, is afhankelijk van de leeftijd van je auto. Des te nieuwer de auto, des te beter je deze moet beschermen om niet in de problemen te raken als je een ongeluk krijgt.

Optionele modules

Naast de keuze voor WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco kan de autoverzekering van Dexia nog uitgebreid worden met rechtsbijstand, verzekering voor de bestuurder, verzekering voor het voertuig en pechhulp. De meerprijs voor deze verschillende modules is vaak gering, dus het kan zeker de moeite waard zijn om de voorwaarden voor deze modules te lezen en te kijken of ze aansluiten bij wat jij zoekt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021