Excite

Autoverzekering afsluiten bij Interpolis

Autoverzekering Interpolis

Interpolis biedt je de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten. Dit is een complete autoverzekering. Interpolis werkt daarbij samen met de Rabobank en heeft daardoor een betrouwbare en goede klantenservice. De autoverzekering heeft al vijf keer op een rij de prijs voor beste autoverzekering van de consumentenbond ontvangen.

Voordelen van Interpolis

Bij Interpolis heb je verschillende voordelen. Zo betaal je geen eigen risico bij schade. Ook is er een no-claim garantie. Dat betekent dat je als je een keer schade hebt in een jaar, je no-claim niet komt te vervallen. Dit zijn dus grote voordelen voor een autoverzekering en lang niet overal heb je deze voorwaarden.

Autoverzekering afsluiten

Sluit je een autoverzekering af, dan kun je kiezen voor de basispremie of een aanvullende verzekering nemen. Je krijgt preventietips om ongelukken met de auto te voorkomen. Ook kun je heel gemakkelijk contact opnemen met de schadeservice van Interpolis. Het afsluiten kan bijvoorbeeld via internet. Je kunt ook een offerte aanvragen zodat je de prijzen weet. Dit kan vooral handig zijn wanneer je nog meer autoverzekeringen op het oog hebt en ze graag met elkaar wilt vergelijken. Het is ook mogelijk telefonisch contact op te nemen en zo je autoverzekering afsluiten. De medewerkers helpen je dan graag verder.

All-in-One

Interpolis heeft een All-in-One systeem. Dit betekent dat je korting kunt krijgen wanneer je meerdere polissen afsluit. Denk bijvoorbeeld aan een inboedelverzekering of een reisverzekering. Hoe meer je afsluit hoe hoger de korting kan oplopen. Het is daarbij ook veel overzichtelijker en gemakkelijker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020