Excite

Autoverzekering met kado afsluiten als gevolg van moordende concurrentie!

Met de speciale berekeningsmodules die je op gespecialiseerde websites ter beschikking hebt, vonden vele Nederlanders de weg naar de goedkoopste premie voor hun autoverzekering. De concurrentie onder de vele verzekeraars werd zo nog moordender.  Dat zorgt er voor dat je nu zelfs bij verschillende verzekeringsmaatschappijen een autoverzekering met kado kan afsluiten. Daar houdt het niet mee op. In vele gevallen wordt daar bovenop nog eens een flinke korting toegestaan aan ongevallenvrije autobestuurders. Andere voordelen bij het afsluiten van een autoverzekering is gratis pechhulp waardoor een abonnement bij een pechdienst zelfs overbodig is.

OHRA: korting en gratis zomercheck

Sluit je bij verzekeraar OHRA online een autoverzekering af, dan geniet je bovenop een extra korting van 15% een gratis zomercheck van je wagen bij Kwik-Fit. Niet twijfelen, want deze actie loopt nog tot 1 september 2011. Volgens OHRA kan je zo zelfs honderden euro's per jaar besparen. Deze actie is wel alleen geldig voor autoverzekeringen die online worden afgesloten.

Stel je verzekering zelf samen bij FBTO

Verzekeraar FBTO blijft op het vlak van kortingen bij het afsluiten van een autoverzekering zeker niet ten achter op de concurrentie. Zo kan je nu bij FBTO een autoverzekering afsluiten met kado, waarbij je zelf je verzekeringsformule kan samenstellen. Zo kan je zelf bepalen of er een eigen risico bij je verzekering hoort of niet. Daarmee wordt niet de dagwaarde, maar de aanschafwaarde van het voertuig in rekening gebracht. Accessoires zijn standaard verzekerd.

Bezoek regelmatig de websites van de verschillende autoverzekeraars. Er worden immers geregeld nieuwe acties georganiseerd. Tot voor kort werd bij FBTO een vliegticket gegeven bij een online afgesloten autoverzekering.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020