Excite

Lekker sparen met een AXA spaarrekening

Het is altijd verstandig om te sparen want je weet nooit wanneer er onverwachts iets gebeurt waardoor je een groter bedrag nodig hebt dan je in één maand bij elkaar kunt krijgen. Je geld in een oude sok stoppen kan natuurlijk maar als je ook graag rente krijgt dan is een AXA spaarrekening waarschijnlijk een veel beter alternatief. Een AXA spaarrekening geeft je namelijk dezelfde vrijheid als die sok maar mét rente én meer veiligheid.

Sparen bij AXA

AXA is een bekende bankagent en verzekeraar en biedt onder meer de AXA spaarrekening aan. Deze spaarrekening heeft een aantal voordelen. Zo kun je flexibel over je geld blijven beschikken zonder dat je hierdoor een lagere rente krijgt. Je hebt op elk moment zicht op je geld en kunt het opnemen wanneer je wil. Ook kun je extra rente verdienen door bedragen langer dan een jaar op je rekening te laten staan. AXA beloont een dergelijke loyaliteit namelijk met een bonusrente die behoorlijk aan kan tikken.

Afsluiten van een spaarrekening

Een AXA Spaarrekening afsluiten kan gewoon via het internet. Bezoek de website van AXA en maak je keuze uit de verschillende producten. Heb je meer nodig? Bijvoorbeeld een krediet of wil je misschien gaan beleggen? Dan vind je het misschien wel prettig om dat ook onder hetzelfde dak onder te brengen. Met het uitgebreide dienstenportfolio van AXA is dat mogelijk. Je kunt natuurlijk ook altijd eerst een informatiegesprek aanvragen. Dat zou een mooie kans kunnen zijn om wat extra rente los te krijgen. Het kost je wat meer tijd maar die wordt mogelijk terugbetaald.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020