Excite

Zelf een bankrekening openen bij de Rabobank

De tijd dat geld in huis bewaard werd, is allang voorbij. Je kunt het dan alleen maar kwijt raken en bovendien doet het niets. Je krijgt er geen rente op. En aangezien veel transacties tegenwoordig via de bank gaan, is het alleen maar extra werk om alles toch contant te doen. Heb je nog geen bankrekening waarmee je je bankzaken kunt regelen? Dan kun je eenvoudig zelf een bankrekening openen bij de Rabobank.

Waarom de Rabobank?

Waarom zou je een bankrekening openen bij de Rabobank? Er zijn toch veel meer banken? Het is niet onverstandig om je sowieso te verdiepen in de keuze voor een bank. De Rabobank is over het algemeen een betrouwbare bank met kantoren in veel steden en dorpen. Natuurlijk heeft je geld stallen bij de Rabobank ook nadelen. Zo staat deze bank niet bepaald bekend om haar hoge rentes en kunnen de kosten wel vrij hoog zijn. Bovendien is het geen duurzame bank, iets waar je misschien juist wel naar op zoek bent. Dan kun je beter kiezen voor ASN of Triodos.

Hoe openen?

Zelf een bankrekening openen bij de Rabobank is vrij eenvoudig. Je kunt via Rabobank.nl kijken welk product het beste bij je past. Bijvoorbeeld een Totaalpakket of een Directpakket. Vervolgens kun je deze rekening aanvragen door een vragenlijstje in te vullen. Als het voor het eerst is dat je je aanmeldt bij de Rabobank, dan kan het zijn dat je nog een afspraak moet maken om je te legitimeren. Dit geldt echter voor elke bank waarbij je je als nieuwe klant wilt aanmelden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020