Excite

Waar kun je bankstellen online bestellen?

Leen Bakker

Om in de drukte op zaterdagmiddag of een koopzondag naar de meubelboulevard te gaan, trekt niet iedereen. Maar het hoeft ook niet. Als je een nieuw bankstel wil, hoef je de deur niet meer uit. Je kunt bankstellen ook gewoon online bestellen. Bijvoorbeeld via de website van Leen Bakker. Of je nu een tweezitsbank zoekt, een driezitsbank of een hoekbank, je kunt het eenvoudig online bestellen. Leder of stof, zwart of juist een lichte kleur, alles is mogelijk. En het gaat heel eenvoudig. Je bestelling wordt binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd, wel betaal je daar 42,50 euro voor. Je hoeft dan niet zelf te gaan sjouwen, je nieuwe bankstel wordt gewoon binnen neergezet. Denk er wel aan dat je een bank niet kan ruilen.

Kwantum

Ook op de website van Kwantum kun je bankstellen online bestellen. Je hebt dan alleen niet zoveel keus als bij Leen Bakker. Op de site staan maar vier bankstellen: een zit-slaapbank, een tweezitsbank, een driezitsbank en een driezits met hocker. De bezorgkosten bij Kwantum zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van je bestelling. Voor een bankstel zullen de bezorgkosten zo'n 30 euro zijn. En ben je uiteindelijk toch niet tevreden over de bank? Dan kun je teruggaan naar de winkel.

Wehkamp

Een van de bekendste online warenhuizen is Wehkamp. Je kunt er van alles bestellen en natuurlijk kun je er ook bankstellen online kopen. En je hebt er misschien nog wel meer keus dan in een gewone meubelwinkel. Je kunt de banken sorteren op het soort bank dat je zoekt, maar ook op kleur en materiaal. Heb je een voorkeur voor een merk? Zelfs dat kun je bij Wehkamp vinden. Voor de bezorgkosten van Wehkamp betaal je 29,95 euro. Je kunt dan ook zelf aangeven op welke dag jij de bank bezorgd wilt hebben. Je nieuwe bankstel wordt dan bezorgd tot op de plek waar jij het graag wilt hebben staan. Een nieuwe bank uitzoeken was nog nooit zo gemakkelijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020