Excite

Op zoek naar een nieuwe bank? Kijk eens bij een bankstellen outlet

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Ga voordat je naar de meubelboulevard gaat eens naar een bankstellen outlet. Bij jou in de buurt, of via een website; een outlet store. Bij veel outlets vind je bankstellen van bekende merken (bijvoorbeeld Leolux of B&B Italië) voor zeer voordelige prijzen. Omdat een bankstel van Leolux al snel een paar duizend euro kost, kan de korting van een outlet store al snel het verschil maken tussen het wel of niet kunnen betalen van de bank.

Online bankstellen outlet

Waar vind je online een bankstellen outlet? Je kunt om te beginnen een kijkje nemen bij Showroomoutlet.nl. Showroomoutlet verkoopt bankstellen die ergens een tijdje in de etalage of winkel hebben gestaan. In principe is er niks mis met deze bankstellen, wel gaan ze voor prachtige prijzen weg. Bij Showroomoutlet vind je vooral bankstellen van de wat bekende, duurdere merken zoals Ligne Roset en De Sede. De kortingen lopen op tot zelfs meer dan duizend euro.

Designbanken

Designbanken voor minder geld vind je onder meer bij Zitmaxx Wonen. Zittmaxx Wonen heeft een online outlet voor banken. De prijzen variëren van ongeveer 400 euro tot 1500 euro. Niet online, maar wel een erg mooie outlet store is Jansen& Jansen in Landgraaf. De winkel is zeker een bezoek waard. Je vindt hier erg mooie designbanken en de kortingen lopen op tot circa 500 euro.

Nog een manier om een mooi en goedkoop bankstel te vinden is via Urban Sofa. Urban Sofa levert bankstellen direct van de fabrikant naar de consument. Er zit dus geen importeur tussen en geen groothandel. Volgens Urban Sofa kan dit oplopen tot kortingen van 50 procent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019