Excite

Betaalrekeningen vergelijken doet geld besparen

Betaalrekeningen vergelijken. Wie van ons doet het, want door het grote aanbod en formules is het niet gemakkelijk om betaalrekeningen te vergelijken.

Rente op betaalrekeningen?

Is er dan zo'n verschil tussen de vele betaalrekeningen? De meerderheid van de betaalrekeningen geeft je geen rente.Toch zijn er uitschieters; banken die wel rente koppelen aan hun betaalrekeningen. Betaalrekeningen vergelijken, loont het dan toch de moeite?

SNS Bank 1,25% rente

De kleine SNS Bank uit Utrecht is een van de weinigen die rente betaalt op onze betaalrekening. Deze rente op het saldo van de doorlopende rekening, tot een maximum van 5.000 euro, bedraagt 1,25 procent. Je betaalrekening kan hier zodanig worden ingesteld dat, wanneer het saldo boven een bepaald bedrag uit stijgt, het automatisch naar je spaarrekening wordt overgeboekt.

SNS Bank doet dit niet gratis

Toch zitten ook hier adertjes onder het gras. Consumenten die overstappen naar de SNS Bank en er een betaalrekening openen, betalen automatisch 2,50 euro per maand.

ASN Bank: rente van 1%

ASN Bank biedt een rente van 1 procent op het positieve saldo van onze betaalrekening, onafhankelijk het bedrag. De kosten bedragen 1,50 euro per maand voor de eerste en 1 euro voor de tweede rekeninghouder.

Gemengde spaar- en betaalrekening bij Friesland Bank

De Friesland Bank dokterde met zijn gemengde spaar- en betaalrekening een andere formule uit. Dat maakt het niet meer nodig geld van de ene naar de andere rekening over te schrijven. De Friesland Bank hanteert een variabele rente, gaande van 0,5% (0 tot 5.000 euro), 1,7% (5.000 tot 15.000 euro en van 2,2% vanaf een bedrag van 15.000 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021