Excite

Betalen met de Visa Creditcard

Een creditcard is erg handig. Je kunt een creditcard gebruiken voor een aankoop. Pas later moet je het bedrag terugbetalen en dit kun je zelfs in termijnen doen. Je kunt een creditcard dus een beetje zien als een soort lening. Op een creditcard heb je een limiet staan. Dit kan een paar honderd euro zijn, maar ook een paar duizend. Als je limiet bereikt is, kun je de creditcard pas weer gebruiken nadat het geld is terugbetaald. Doorgaans betaal je wel wat aan rente, dus een creditcard kan wat duurder zijn dan dingen rechtstreeks betalen.

De Visa Creditcard is wereldwijd bekend en wordt eigenlijk overal wel geaccepteerd waar je met een creditcard kunt betalen. Het is erg makkelijk voor op vakantie, omdat een Visa kaart bij veel restaurants en winkels wordt geaccepteerd. Andere creditcards worden niet overal geaccepteerd, maar met Visa heb je doorgaans geen problemen.

De Visa Creditcard kan ook worden gebruikt op websites van webshops. Je kunt spullen bestellen van webshops over de hele wereld. Dit kan in sommige gevallen een stuk goedkoper zijn. Cd’s zijn online in het buitenland soms veel goedkoper dan in Nederland. Hetzelfde geldt voor kleding. Maar om te kunnen bestellen moet je wel een creditcard hebben.

Een creditcard van Visa kun je gemakkelijk aanvragen via internet. Er wordt wel een BKR toetsing gedaan. Verder moet je enkele gegevens invullen. Als je alles goed hebt ingevuld, dan krijg je de creditcard vanzelf toegestuurd.

Afbeelding: Flickr account thetruthabout

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021