Excite

Binnen een uur geld op je rekening

Binnen een uur geld op je rekening

Er zijn niet veel leningen waarbij je het geld binnen een uur op je rekening hebt. En dat kan soms best vervelend zijn. Misschien zie je iets in de winkel, dat je echt nu moet halen, omdat het anders is uitverkocht. Dan wil je toch echt snel geld op je rekening! Met een minilening of flitslening is dit mogelijk. Je stuurt een sms'je en het geld staat in een mum van tijd op je rekening.

110eurolenen.nl

Bij 100eurolenen.nl kun je geld lenen in slechts tien minuten tijd! Het is gemakkelijk geregeld. De eerste keer moet je ook zorgen voor een kopie van je paspoort, maar daarna ben je bekend bij de organisatie en kost het je amper tijd om het geld op je rekening te krijgen. Je kunt 100, 200, 300, 400 of zelfs 500 euro lenen. Hoeveel je moet terugbetalen, is afhankelijk van het bedrag.

Saldodipje.nl

Bij Saldodipje.nl kun je geld lenen van 50 tot 500 euro. Ook hierbij moet je voor de eerste keer je gegevens versturen en kan het dan langer duren, maar daarna heb je erg snel je geld op de rekening staan. Het geld moet binnen 15 of 30 dagen worden terugbetaald.

Vergelijk aanbieders

Om te kijken welke minilening voor jou geschikt is, kun je het beste de aanbieders met elkaar vergelijken. Kijk naar de voorwaarden en bekijk hoeveel geld je moet betalen als je een bepaald bedrag leent. En onthoud altijd: geld lenen kost geld!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021