Excite

Boete voor vrouwen in een string

In de Amerikaanse stad Yakima heeft de overheid een nieuwe wet goedgekeurd die te maken heeft met het dragen van strings. Volgens deze nieuwe wet is het verboden dat vrouwen zich teveel blootgeven door een string te dragen. Vrouwen die dit toch doen riskeren een boete van 800 dollar.

Het dragen van strings in doorzichtige kleding is vanaf nu dus verboden in Yakima. De overheid wil de openbare bilspleten op deze manier voorkomen. Vrouwen die zich hier niet aan houden kunnen een boete krijgen, of zelfs een celstraf. De nieuwe wet is gekomen nadat er commotie ontstond toen er in een café klanten werden bediend door serveersters in bikini of die schaars gekleed waren. De buurtbewoners waren hier erg boos om en hebben verschillende klachten ingediend. Ze vonden dat het café koffie door middel van seks verkocht.

De nieuwe wet in Yakima is vooral bedoeld om de schaars geklede serveersters in de kroegen en cafés te bestraffen, maar door de nieuwe wet zijn alle vrouwen er meteen die dupe van geworden. Vrouwen geven aan dat ze de nieuwe wet belachelijk vinden en ze zelf mogen bepalen wat ze dragen en hoe ze zichzelf laten zien. Eén van de vrouwen zegt kwaad: ‘Waarom beslissen ze niet meteen welke kapsels nog aanvaardbaar zijn?’

Afbeelding: Zimbio.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021