Excite

Hoge rente: bij Centraal Beheer Achmea sparen

Heb je al jarenlang een rekening bij één van de grote banken? Let dan maar eens op, de kans is groot dat je rentepercentage inmiddels tot een dramatisch lage stand is gekelderd. Het kan heel interessant zijn om eens te kijken naar de rentepercentages van dit moment, want wist je bijvoorbeeld dat bij Centraal Beheer Achmea sparen, je rentes tot 2,75% op kan opleveren? En dan hoef je niet eens aan allerlei voorwaarden te voldoen!

Beleggen en sparen

Natuurlijk kun je gewoon via Centraal Beheer Achmea sparen. Als je echter ook best een kansje wilt wagen om wat meer te verdienen, dan kun je kiezen voor de Beleg- en Spaarrekening. Je krijgt dan over je tegoed een variabele rentevergoeding en kunt voor het deel waarmee je belegt kiezen uit vijf beleggingsfondsen. Zo verspreid je de risico's en de kansen. Uiteraard past elk beleggingsfonds bij een ander profiel, zodat je zelf kunt bepalen of je veel of weinig risico wilt lopen. De rente wordt maandelijks bijgeschreven, zodat je ook profiteert van het effect van rente op rente.

Meteen aanvragen

Het handige bij Centraal Beheer Achmea sparen, is dat je meteen een rekening kunt aanvragen. Je regelt dit gewoon online, door een terugbelverzoek in te dienen. Een medewerker van Centraal Beheer Achmea neemt dan contact met je op om de details door te nemen met je. Een gewone spaarrekening kun je ook helemaal online aanvragen. Je krijgt dan documenten thuisgestuurd en nadat je die ingevuld hebt teruggestuurd, ontvang je een bevestiging én je nieuwe rekeningnummer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019