Excite

Hoge rente bij Centraal Beheer sparen

Tegenwoordig zijn hoge rentes niet meer vanzelfsprekend want veel banken grijpen de crisis aan als reden om de rentes te verlagen, terwijl de rente op leningen tegelijkertijd verhoogd worden. Als jij toch graag een hoge rente wil, maar niet in wilt leveren op flexibiliteit, dan moet je vooral bij Centraal Beheer sparen. Centraal Beheer is een nieuwkomer op de markt maar biedt wel gegarandeerd een hoog rentetarief aan.

Beleggen en sparen

Als je bij Centraal Beheer wil sparen, dan kun je kiezen: je kunt alleen sparen of je kunt gaan voor een combinatie tussen sparen en beleggen. Dat brengt vanzelfsprekend een risico met zich mee maar dat risico is aanzienlijk kleiner dan wanneer je alleen zou beleggen. Door te sparen, hou je toch een bepaald basisvermogen aan waar je rente op krijgt. Bovendien kunnen beleggingen er ook voor zorgen dat je spaargeld veel sneller groeit dan met gewone rente ooit mogelijk was geweest. Juist vanwege dat onverwachte aspect met betrekking tot het resultaat is het verstandig om alleen te beleggen met geld dat je echt kunt missen.

Aanvragen via internet

Wil je bij Centraal Beheer sparen, dan kun je direct een rekening aanvragen via internet. Dat is helemaal gratis. Het enige dat je bij de hand moet houden zijn je persoonlijke gegevens en je legitimatiebewijs. Soms moet je een kopie van je legitimatiebewijs opsturen maar vaak kan het ook worden volstaan om gewoon je nummer door te geven. Centraal Beheer kan dan zelf controleren of het legitimatiebewijs echt klopt. Je krijgt per post een bevestiging en kunt binnen een week al bankieren!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020