Excite

Snel geld met een Confidis lening

Soms kan het leven wat duurder zijn dan je had verwacht. Je bent aan het verbouwen, bent je wat te buiten gegaan tijdens het winkelen of je hebt een onverwachte rekening binnen gekregen. Of misschien sta je nu wel niet in de min, maar zou je graag een nieuwe keuken of een nieuwe auto willen en heb je daar het geld niet voor. Als je dat toch graag direct wilt regelen, dan kun je een Confidis lening afsluiten. Confidis is een Belgische geldverstrekker die bedragen van 5.000 tot 25.000 euro uitleent.

Online aanvraag

Het online aanvragen van een Confidis lening is eigenlijk heel gemakkelijk. Je gaat eerst bedenken hoeveel je wilt lenen en binnen welke periode je het weer af wilt betalen. Des te sneller je het afbetaalt, des te hoger het maandelijks te betalen bedrag is. Het rentepercentage is per jaar gelijk - dat ligt meestal zo rond de 12-13 procent - dus een kortere looptijd betekent ook dat je minder rente betaalt. Zoals je ziet is de rente aanzienlijk hoger dan je zou krijgen op bijvoorbeeld een spaarrekening. Als je dus ook zou kunnen sparen voor hetgeen je wilt kopen, dan heeft dat in de meeste gevallen de voorkeur.

Contract

Als je eenmaal bepaald hebt hoeveel je wilt lenen en binnen welke termijn je dat wilt terugbetalen, zie je precies wat je maandelijkse bedrag wordt. Als volgende stap kun je het contract ondertekenen. Vervolgens wordt het geld op je rekening gestort en kun je er mee doen wat je wilt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019