Excite

Confidis: sluit een lening af

Je kunt bij Confidis een lening afsluiten. Confidis is een geldverstrekker uit België, maar biedt kredietdiensten in heel Europa aan. Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar en heeft daardoor de nodige kennis opgedaan.

Er zijn veel leningen die je bij Confidis kunt afsluiten. Zo heb je de persoonlijke lening en de autolening. Je kunt zelf bepalen hoe hoog het bedrag is dat je leent, zolang je het maar terug kunt betalen.

Kies bijvoorbeeld voor Direct Cash. Hiermee kun je 500 tot 10.001 euro lenen en het geld is beschikbaar zonder dat je hoeft te verantwoorden waar het voor is. Wanneer je een aanbetaling doet, groeit je reserve weer en indien nodig kun je opnieuw geld lenen.

Je kunt ook kiezen voor de lening op afbetaling. Hier kun je 5.000 tot 25.000 euro lenen, dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een renovatie van je huis. Je bepaalt van tevoren hoeveel geld je per maand betaalt en hoe lang de aflossingsperiode is.

Met de autolening kun je 5.000 tot 25.000 euro lenen om een auto van te kopen, of om reparaties uit te voeren aan de auto. Je hebt hierbij te maken met een rentetarief van 3,9 procent en je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Confidis heeft ook nog eens een eigen creditcard waar je gebruik van kunt maken. Deze kun je gemakkelijk aanvragen en overal ter wereld gebruiken. Op de website van Confidis kun je alles vinden over de verschillende leningen en de creditcard. Je kunt op de website al precies zien hoeveel geld je maandelijks moet aflossen wanneer je een bepaald bedrag wilt lenen.

(photo © schosie)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021