Excite

Snel krediet dankzij Confidis leningen

Wil je je huis renoveren, een nieuwe keuken aanschaffen of heb je misschien een nieuwe auto nodig? In al die gevallen kan het voorkomen dat je spaargeld niet toereikend is en dat je een lening af moet sluiten. Confidis leningen zijn dan een goede optie. Confidis is een betrouwbare partner die elke kredietaanvraag op een vakkundige manier beoordeelt. Het aanvragen van een lening is ook nog eens heel eenvoudig.

Hoeveel heb je nodig?

Je bent natuurlijk benieuwd wat je precies kunt lenen en wat je daarvoor moet betalen. Bij Confidis leningen is dat heel erg duidelijk. Online kun je zien hoeveel je betaalt voor een lening, als je die binnen een bepaalde termijn aflost. De te lenen bedragen dienen te vallen tussen de €5.000 en €25.000. Waar je het geld voor gebruikt, hoef je niet te zeggen. Je kunt ook een keuze maken in afbetaaltermijnen. Wil je dat bijvoorbeeld in 48 maanden doen of liever in 24 maanden? Voor het rentepercentage maakt het niet uit, maar eerder aflossen betekent automatisch wel dat je in totaal minder rente hoeft te betalen.

Online afsluiten

Het afsluiten van een lening kun je het beste online doen. Via het doorlopen van een paar stappen kun je de lening al aanvragen. Het geld wordt op je rekening gestort zodra je aanvraag is goedgekeurd. Wie online een lening afsluit, krijgt van Confidis een extra aantrekkelijk rentetarief. Dat kan op een grote lening aanzienlijk schelen. Sluit alleen een lening af als het echt nodig is; je moet je namelijk wel aan de afbetalingsregeling houden, anders kost het je uiteindelijk meer geld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019