Excite

DAS rechtsbijstand: hulp bij alles waar je niet om hebt gevraagd

Wat is DAS?

DAS rechtsbijstand is een bedrijf waar je een rechtsbijstandverzekering kunt aanvragen. Het bedrijf heeft verschillende soorten rechtsbijstandsverzekeringen, zoals voor particulieren, voor weggebruikers, voor zakenmensen en voor mensen van 55 jaar en ouder. DAS bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien al veel mensen geholpen met een rechtsbijstand. Bij DAS kun je juridisch en financiële hulp krijgen.

DAS je goed recht

DAS is vooral bekend geworden door het televisieprogramma 'DAS je goed recht', waarbij gedupeerde mensen worden geholpen door DAS. Er wordt gekeken waar je recht op hebt en wat je kunt ondernemen om je gelijk te krijgen. In het programma krijg je te maken met oplichting, geen gehoor van bedrijven of problemen met de buren. Alles wordt duidelijk uitgelegd en kijkers krijgen antwoord op veelvoorkomende vragen.

Gratis juridisch advies

Opvallend is dat je ook zonder rechtsbijstandsverzekering bij DAS terecht kunt voor juridisch advies. Mensen die geen verzekering hebben kunnen alsnog de advieslijn bellen wanneer ze problemen hebben op juridisch gebied. Je krijgt wanneer je belt de nodige hulp.

Rechtsbijstandsverzekering

Ondanks dat je voor gratis juridisch advies terecht kan bij DAS, is het wel verstandig om zelf ook een verzekering af te sluiten. Dit brengt namelijk veel voordelen met zich mee. We leven immers in een land met talloze regels en het is lastig om van alles op de hoogte te zijn. Zelf een rechtsbijstand afsluiten is helemaal niet zo moeilijk. Het kan gemakkelijk via de website van DAS. Je kunt dan de verschillende mogelijkheden zien van rechtsbijstandsverzekeringen en deze ook met elkaar vergelijken. Zo kun je een verzekering vinden die bij je past en die ook nog eens binnen je budget valt.

 (photo © bfishadow)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019