Excite

De beste hypotheek met het juiste hypotheek advies

Als je een nieuw huis wilt kopen is het belangrijk dat je hierbij het juiste hypotheek advies krijgt. Zorg er voor dat je naar een betrouwbare instelling gaat waar men je zo transparant mogelijk voorlichting geeft.

Voordat je naar een hypotheekadviseur gaat is het wel belangrijk dat je zelf een goed inzicht hebt in je huidige financiële situatie en in die in de toekomst. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het wegvallen van een inkomen omdat je kinderen krijgt en jij of je partner thuis wil blijven om voor de kinderen te zorgen, overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Met deze gegevens bij de hand mag je van een goed adviseur verwachten dat hij hier rekening mee houdt bij het geven van hypotheek advies. Daarnaast moet je zelf niet alleen naar het rentepercentage kijken. Dat is namelijk lang niet altijd de belangrijkste factor binnen een hypotheek. Zo spelen de vergoeding uit het bouwdepot, de soort belegging bij een beleggingshypotheek en de hoogte van de overlijdensrisicoverzekering ook zeker mee.

Veel banken bieden een compleet pakket aan, waarin je kunt sparen en waar ook een overlijdensrisicoverzekering bij in zit. Bij hypotheken gaat het toch om echt maatwerk, dus het is verstandig je adviseur een hypotheek op maat te laten maken. Laat je niet klakkeloos overhalen door een adviseur die met een complete offerte van een verzekeraar komt.

Wil je vooraf je maximale hypotheekbedrag weten dan kun je die bij veel banken online aanvragen. Zo weet je in ieder geval vooraf wat je bestedingslimiet is bij het aankopen van een nieuw huis!

Afbeelding: Excite.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021