Excite

Ik wil direct geld op mijn rekening!

Tegenwoordig zijn veel dingen zo duur, dat het zomaar eens voor kan komen dat je blut bent voor je volgende salaris weer binnen komt. Als je dan wel wat nodig hebt en je je afvraagt 'hoe krijg ik direct geld op mijn rekening?', dan hoef je daar tegenwoordig niet al te lang meer over na te denken. Er zijn namelijk vandaag de dag heel veel mogelijkheden om snel geld op je rekening te krijgen. Ideaal, want dat betekent dat je gemakkelijk even die periode kunt overbruggen.

Rente betalen

Direct geld op mijn rekening; we zullen er allemaal wel eens aan denken. Natuurlijk heeft het afsluiten van een korte lening hiervoor niet alleen voordelen, maar ook wat nadelen. Het belangrijkste nadeel is toch wel de rente. Die is vaak schrikbarend hoog. Omdat de lening maar kort duurt - vaak maximaal een maand - lijkt het misschien niet zoveel, maar als je het even optelt, dan betaal je vaak tegen de 20 procent rente. Een gewone lening kost je vaak tussen de 8 en 12 procent aan rente.

Direct geld op mijn rekening: ook voor mij?

Misschien zul je je afvragen of direct geld op mijn (of jouw) rekening ook voor jou haalbaar is. In de meeste gevallen wel. Veel van de bedrijven die korte leningen vertrekken, kijken niet of je BKR-geregistreerd bent. Ook al kun je bij andere instanties niet terecht; hier kun je wel naar toe voor een kleine overbrugging. Denk er wel aan dat terug betalen wel moet en snel ook, anders loopt de rente natuurlijk ontzettend op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021