Excite

Doorlopende reis annuleringsverzekering: voordelig voor wie op reis vertrekt

Kijk jij ook al uit naar je komende zomervakantie? Het grootste deel van onze zomervakantie is al geboekt, maar heb je ook aan je annuleringsverzekering gedacht? Dat is lang geen overbodige luxe, want wat als je vakantie in het water valt en je niet over een annuleringsverzekering beschikt? Je hebt de keuze tussen verschillende verzekeringsformules. Wanneer kies je voor een doorlopende annuleringsverzekering en welke voordelen biedt deze verzekering?

Annuleringsverzekering aanpassen aan situatie

De ideale reisannuleringsverzekering bestaat niet. Er bestaan verschillende formules die op verschillende manieren en in verschillende omstandigheden maximale financiële bescherming garanderen. Sommige reisannuleringsverzekeringen beperken zich tot het verzekeren van een vooraf opgegeven aantal medereizigers. Anderen verzekeren uitsluitend familieleden. En er zijn formules die slechts een gedeelte van de kostprijs zullen vergoeden.

Doorlopende reis annuleringsverzekering

Ga je regelmatig op reis, dan moet je het afsluiten van een doorlopende reis annuleringsverzekering zeker overwegen. Die is meestal een jaar geldig. Dat is heel wat voordeliger dan telkens weer een annuleringsverzekering per reis of vakantie af te sluiten. Een doorlopende verzekering is echt niet zoveel duurder dan een klassieke annuleringsverzekering.

Dekking doorlopende annuleringsverzekering

Deze verzekering dekt dezelfde risico's als een klassieke, gaande van ziekte, ongeval, dringende medische ingreep, onvrijwillig werkverlies, het niet verkrijgen van een reisvisum of bij verlies van onze reisdocumenten de dag van de vertrek. Ga, voor je het contract ondertekent, steeds de dekking van je verzekering na.

  • Richtprijs doorlopende reis annuleringsverzekering: gemiddeld 130 euro per jaar
  • Richtprijs klassieke annuleringsverzekering: vanaf 50 euro voor gezin van vier personen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021