Excite

Een doorlopende reisverzekering vergelijken

Is je oog gevallen op een doorlopende reisverzekering? Dan is het een goed idee om de doorlopende reisverzekering te vergelijken met gelijkwaardige verzekeringen. Op deze manier kun je een pakket kiezen dat voor jouw vakantiewensen geschikt is. Bovendien kun je specifieker afgaan op de voordeligste aanbieder. Hierdoor kun je soms veel geld besparen.

Waarom een doorlopende reisverzekering?

Door eenmalig een doorlopende reisverzekering af te sluiten bespaar je de moeite om een verzekering af te sluiten voor ieder tripje naar het buitenland. Een doorlopende reisverzekering is gewoonlijk een jaar geldig. De verzekering dekt iedere vakantie in binnen- en buitenland. Zeker wanneer je regelmatig op vakantie gaat is een doorlopende verzekering dus een uitkomst. Niet alleen regelmatige vakantiegangers profiteren van de voordelen van een langlopende reisverzekering. De kosten van een doorlopende verzekering voor een jaar zijn soms lager dan de cumulatieve bedragen van een kortlopende verzekering waarbij je per dag betaalt. Een doorlopende reisverzekering is voordeliger bij vakanties vanaf ongeveer 16 vakantiedagen per jaar.

Doorlopende reisverzekering vergelijken

Een doorlopende reisverzekering biedt dus vele voordelen als het gaat om een groter reisgemak. Ook wat betreft de dekking kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn: door een langer contract wordt er vaak meer gedekt dan bij een kortlopende reisverzekering. Het gevolg hiervan is dat verzekeringsaanbieders zich beter van elkaar kunnen onderscheiden in het aanbieden van reisverzekeringen. Vergelijken van de polissen kan je dus veel geld opleveren. Bovendien kun je voor een reisverzekering kiezen die aansluit bij jouw wensen. Op het internet zijn verschillende vergelijkingssites te vinden, waar je op een overzichtelijke manier je doorlopende reisverzekering kunt vergelijken. Ga hiervoor naar independer.nl, verzekeringssite.nl en geld.nl.

Wat kost een doorlopende reisverzekering?

Een reisverzekering voor een jaar heb je al vanaf ongeveer anderhalve euro per maand. De basis van je vakantie is dan gedekt. Het kan zijn dat je de eerste keer meer betaald, omdat de poliskosten gefactureerd worden. Als je plotseling een bredere dekking nodig hebt, bijvoorbeeld voor een wintersportvakantie, kun je vaak gemakkelijk de doorlopende reisverzekering aanpassen. Vergelijken met andere aanbieders kan ook hier een goed idee zijn, bijvoorbeeld als je vaker van plan bent om op wintersport te gaan. Het kan dan voordelig zijn om aan het eind van de verzekeringstermijn over te spannen naar een goedkopere verzekeraar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021