Excite

Een zorgverzekering van Hema

Nog geen maand geleden was Hema in het nieuws omdat ze notariële producten in hun assortiment hebben opgenomen. Nu scoort het warenhuis weer een headliner. Voor 2014 kun je namelijk een zorgverzekering van Hema afsluiten. Hiervoor werkt Hema samen met zorgaanbieder Menzis.

Basispremie Hema

De Hema zorgverzekering kost 89 euro per maand bij een wettelijk eigen risico van 360 euro. Je kunt er net als bij veel andere zorgverzekeringen het eigen risico verhogen om zo de premie te verlagen. Op het voordeligst betaal je een basispremie bij Hema van 69 euro. Aanvullende verzekeringen zijn er al vanaf 6 euro per maand. Zo kost een aanvullende tandartsverzekering maandelijks 11 euro.

Logische stap

Het is niet voor het eerst dat Hema een verzekering verkoopt. De zorgverzekering voor 2014 is enkel een uitbreiding van het al bestaande assortiment van meer tien verzekeringen, waaronder een reisverzekering, een autoverzekering en een huisdierenverzekering. Woordvoerder van de Hema Judy op het Veld noemt de zorgverzekering dan ook “een logische volgende stap”.

“Wij denken wel dat het een verzekering is en een pakket dat veel mensen zal aanspreken,” vertelt op het Veld.

Korting bij Hema

Hema probeert klanten via de zorgverzekering op een bijzondere manier te binden. Zo krijgen verzekerden met hun verzekeringspasje een korting van 10 procent op bijna het gehele Hema-assortiment. Maar er staan meer marketingcampagnes op de planning vertelt Op het Veld: “Wij doen natuurlijk vaker acties, dit is ook een manier om klanten te belonen.”

Concurrerende prijs

De aankomende week maken alle zorgverzekeraars hun zorgpremie voor 2014 bekend. De Hema zet, samen met Menzis, met 89 euro een scherpe basispremie neer. Mogelijk volgen nog meer verzekeraars om de concurrerende prijs te benaderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021