Excite

Eenmalige annuleringsverzekering afsluiten

Eenmalige annuleringsverzekering

Ga je binnenkort op vakantie, bijvoorbeeld met een vliegtuig of een georganiseerde busreis? Dan is een annuleringsverzekering een verstandige keuze. Maar wanneer je niet zo vaak reist, is een doorlopende annuleringsverzekering natuurlijk onzin. Je betaalt dan een behoorlijk bedrag en dit moet je zelfs jaarlijks betalen. Daarom bestaat er ook de eenmalige annuleringsverzekering. Je sluit deze af voor de vakantie en betaalt alleen voor de periode dat je weg bent. Heel handig dus en het scheelt je bakken met geld.

Annuleringsverzekering afsluiten tijdens het boeken

Veel reisorganisaties hebben de mogelijkheid dat je tijdens het boeken van een reis ook meteen een annuleringsverzekering afsluit. Dit is erg gemakkelijk en vaak hoef je - wanneer je online je reis boekt - alleen maar iets aan te vinken. Je wordt dan automatisch verzekerd. Wel kan het raadzaam zijn om de voorwaarden van de annuleringsverzekering te lezen. Kijk ook eens naar de prijs. Misschien zijn er verzekeringen die goedkoper zijn.

Zelf een annuleringsverzekering afsluiten

Je kunt ervoor kiezen om niet de annuleringsverzekering van de reisorganisatie te gebruiken, maar er zelf eentje af te sluiten. Je kunt op internet de verschillende annuleringsverzekeringen met elkaar vergelijken door offertes aan te vragen of een berekening op internet te laten maken. Zo zie je precies hoeveel geld je kwijt bent.

Denk ook aan een reisverzekering

Behalve de annuleringsverzekering is ook een reisverzekering van groot belang. Er kan altijd iets gebeuren op je vakantie, waardoor je de reisverzekering nodig hebt. Ook een reisverzekering kun je eenmalig afsluiten voor een vakantie, soms ook tijdens het boeken van je reis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019