Excite

FBTO annuleringsverzekering: de juiste keuze?

Een reisverzekering afsluiten is een logische stap als je op vakantie gaat. Je wilt dat je spullen ook dan verzekerd zijn, bijvoorbeeld als je portemonnee gestolen wordt, of je fototoestel onherstelbaar beschadigd raakt door een val op het strand. Bij FBTO kun je terecht voor verschillende reisverzekeringen. Maar is het verstandig om er ook een FBTO annuleringsverzekering bij te nemen?

Nut van een annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering dekt de kosten van je reissom als je door bepaalde omstandigheden toch niet mee kunt op reis. Je krijgt dan het betaalde geld weer terug, iets dat anders vaak niet standaard is. Ook met een FBTO annuleringsverzekering is dat goed geregeld; je kunt dan echt zorgeloos op vakantie. De verzekering is ruim opgezet en biedt vergoeding van de reissom tot €14.000 per jaar. Als je regelmatig op vakantie gaat en een doorlopende reisverzekering hebt, is dit dus zeker een module die het overwegen waard is.

Snel boeken

Het is voor de verzekeraar natuurlijk belangrijk om het aantal annuleringen zo laag mogelijk te houden, als er op elke premiehouder uitgekeerd moet worden, kan de premie nooit heel laag blijven. Daarom wordt voor de FBTO annuleringsverzekering ook de eis gesteld dat deze binnen 14 dagen na het boeken van je vakantie wordt afgesloten. Houd deze termijn scherp in de gaten, want in de meeste gevallen is die niet flexibel of onderhandelbaar. De annuleringsverzekering moet dan ook al in kunnen gaan. Voor prijzen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met FBTO of kijken op internet!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020