Excite

10 Rijkste mensen allertijden

10. Gengis Khan:

Gengis Khan's rijkdom werd gemeten in land en als één van de meest succesvolle militaire leiders allertijden, had deze man heel veel land. Hij bleef aan de macht door zijn oorlogswinsten met zijn generaals en soldaten te delen.

Foto's: Twitter

9. Bill Gates:

Je zult misschien verbaasd zijn dat Mr. Microsoft niet hoger in de lijst staat Maar denk eraan: hij leeft nog en neemt het op tegen mensen die hun hele leven de tijd hadden om geld te verdienen. Op dit moment heeft hij ongeveer 79 miljard tot zijn beschikking.

Foto's: Twitter

8. Alan Rufus:

Deze man staat ook wel bekend als Alan de Rode. Hij was het neefje van Willem de Overwinnaar en een man die omgerekend naar de huidige tijd 194 miljard dollar tot zijn beschikking had.

Foto's: Twitter

7. John D. Rockefeller

John D. Rockefeller stierf in 1937 en was maar liefst 341 miljard pond waard.

Foto's: Twitter

6. Andrew Carnegie:

Andrew Carnegie verkocht zijn bedrijf in 1901 aan JP Morgan en verdiende hier 480 miljoen dollar mee. Toen hij stierf, was hij 372 miljard dollar waard.

Foto's: Twitter

5. Stalin

Het is misschien niet helemaal eerlijk om deze man ook mee te nemen, omdat hij niet echt op dezelfde manier voor zijn geld heeft gewerkt als de ondernemers in de lijst, maar hij staat in de lijst vanwege zijn volledige controle over een land met een BNP van 9,6%, toen hij aan de macht was.

Foto's: Twitter

4. Akbar I

Deze man was een andere leider die profiteerde van de welvaart van zijn land. Als leider van India in de 16e eeuw stond hij aan het hoofd van een land met 25% van het wereldwijde BNP.

Foto's: Twitter

3. Song Shenzong

Een andere leider, een andere man met een hoop geld. Hij maakte onderdeel uit van de Song-dynastie en stond aan het hoofd van dit land toen het 30% produceerde van het wereldwijde BNP.

Foto's: Twitter

2. Cesar Augusto

In het geld van vandaag de dag zou Cesar Augusto 4,6 triljoen dollar waard zijn. >

Foto's: Twitter

1. Mansa Musa

Mansa Musa is de rijkste persoon die ooit op aarde geleefd heeft. Toen hij regeerde, was zijn west-Afrikaanse koninkrijk 's werelds grootste goudproducent.

Foto's: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021