Excite

Loterijwinnaars die het allemaal weer kwijt zijn

Je speelt dus mee met de loterij omdat je hoopt een keer de jackpot te winnen. En toen dat lukte, kon je het waarschijnlijk bijna niet geloven. Al dat geld zou veel problemen oplossen. Helaas kan ook het tegenovergestelde gebeuren. Bekijk deze loterijwinnaars, die alles weer kwijtraakten.

Foto's: Twitter

Callie Rogers won op haar 16e maar liefst 1,9 miljoen pond en was daarmee de jongste loterijwinnaar. Ze gaf echter alles uit aan feestjes, drugs, vakanteis en cadeaus. Nu werkt ze als schoonmaakster.

Foto's: Twitter

Ex-vuilnisman Michael Carroll was 19 toen hij 9,7 miljoen pond in de loterij won in 2002. Hij gaf echter zoveel uit aan auto's, feestjes, vrouwen en drugs, dat hij na 8 jaar weer terug is bij af. Naar verluid zou hij zelfs hebben geprobeerd zijn oude baantje weer terug te krijgen.

Foto's: Twitter

Toen Shefik Tallmadge 29 was, won hij de grootste loterij van Arizona en wist hij 6,7 miljoen dollar of 325.000 per jaar gedurende 20 jaar te scoren. Hij won zijn prijs in 1988. Met zijn geld kocht hij huizen en benzinepompen. Tallmadge investeerde in zijn scholing en nam zijn familie op vakantie. Zijn geluk kwam echter ten einde en hij moest zich failliet laten verklaren om zijn kleine huisje in Florida te redden van een dispuut met de belastingdienst. Hij gaf later aan dat de loterij winnen zijn leven veranderde, maar dat wat hij erna deed juist het probleem was.

Foto's: Twitter

Jake Whittacker won de Powerball loterij en wist 314,9 miljoen dollar binnen te halen. Hij had echter veel juridische en persoonlijke problemen. Ook werd hij een aantal keer beroofd van een aanzienlijk bedrag dat hij in zijn auto had. Het knipperlichtvriendje van zijn kleindochter werd dood thuis gevonden en zijn eigen opa werd ook vermoord en in een busje gedumpt.

Foto's: Twitter

Vivian Nicholson wist de krant te halen toen ze aangaf dat ze haar volledige winst van 152.319 pond zou uitgeven. Ze won dit in 1961; toen was het dus helemaal een enorm bedrag. Vivian wist inderdaad snel door haar fortuin heen te raken. Ze dronk veel, gaf veel uit en had veel slechte relaties. In april 2015 stierf ze aan een hartaanval en dementie.

Foto's: Twitter

Juan Rodriguez had echt een mooi verhaal. In 2004 had hij nog maar 78 cent op zijn bankrekening en 50 dollar in zijn zak. Hij wilde zich failliet laten verklaren. Zijn leven veranderde echter toen hij 149 miljoen dollar won. Zijn vrouw veranderde ook; die vroeg een scheiding aan en wilde de helft van zijn winst hebben.

Foto's: Twitter

Jeff Dampier won in 1996 20 miljoen in de loterij. In 2005 werd hij vermoord door zijn schoonzus, met wie hij een affaire had, en haar vriend. Dit zou waarschijnlijk gebeurd zijn vanwege zijn geld.

Foto's: Twitter

William 'Bud' Post won in 1993 16.2 miljoen dollar. Maar hij werd er niet gelukkig van; zijn broer huurde zelfs iemand in om hem en zijn vrouw te vermoorden. Hij werd zelf veroordeeld voor mishandeling en moest uiteindelijk zijn faillissement aanvragen. Hij stierf in 2006.

Foto's: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021