Excite

Snel sparen dankzij Friesland Bank rente

Wie wat bewaart, heeft wat. Dat geldt zeker voor spaargeld. Als je het hebt, heb je het vaak niet eens direct nodig, maar als je het niet hebt, dan kan dat soms behoorlijk vervelend zijn. Het maakt niet uit als je met sparen klein moet beginnen, zolang je maar het beste voor je geld kiest. En dat betekent ook kiezen voor een aantrekkelijke rente, zoals de Friesland Bank rente.

Friesland Bank

De Friesland Bank rente is natuurlijk mooi, maar het is ook belangrijk om te weten dat je geld bij een betrouwbare bank staat. De Friesland Bank is een bank die staat voor eerlijkheid en transparantie. Hoewel de bank oorspronkelijk vooral in Friesland werkte, is tegenwoordig overal in Nederland een rekening bij de Friesland Bank te openen. De bank groeit nog steeds; op dit moment staat hij zevende op de lijst van grootste Nederlandse banken, maar het zit er dik in dat het hier niet bij blijft. De Friesland Bank is vooral een goede bank voor mensen die graag het idee hebben dat de bank betrokken is bij de financiële zaken en dat het niet alleen maar gaat om het verkopen van producten.

Sparen

Als je bij de Friesland Bank wilt gaan sparen, dan kun je gaan voor een vaste rente of een variabele rente. De variabele rente krijg je op een rekening waarvan je het geld kunt opnemen wanneer je wilt. Als je besluit je geld vast te zetten, krijg je een vaste rente, die soms zelfs nog op kan lopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021