Excite

Alles over de Gamma creditcard

Een creditcard kan voor allerlei betalingen in Nederland, het buitenland en op internet gebruikt worden. Dit is dus reuzehandig. Er zijn veel verschillende creditcards verkrijgbaar. Eén daarvan is de Gamma creditcard. Deze creditcard is in samenwerking met Visa uitgebracht. Een Visa creditcard is zeer betrouwbaar en kan wereldwijd op veel plekken gebruikt worden.

Voordelen van de Gamma creditcard

Een Gamma creditcard werkt op dezelfde manier als een gewone Visa card. Maar een groot pluspunt zijn de vele voordelen die je krijgt met deze creditcard. De Gamma creditcard is eigenlijk een creditcard en voordeelpas in één. Zeker wanneer je vaak inkopen doet bij de Gamma, kun je veel profijt hebben van deze creditcard.

Met een Gamma creditcard krijg je bijvoorbeeld extra hoge kortingen en aanbiedingen. Dat wordt dus voordelig winkelen! Ook hoef je geen aanbetaling te doen op een bestelling. Andere extraatjes die je bij deze creditcard krijgt, zijn tien procent korting op het huren van gereedschap, het gratis zagen van platen en planken en het gebruik van een aanhangwagen als je grote aankopen moet thuisbrengen (dit is de eerste vier uur gratis). De limiet van de Gamma creditcard bedraagt 2500 euro, maar het is mogelijk om op aanvraag een hoger limiet te krijgen.

Creditcard aanvragen bij de Gamma

Je kunt een Gamma creditcard aanvragen via de site van Gamma.com of op Gammasilver.lasercards.nl. Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je nu een kortingsbon van twintig euro. Ook hoef je het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage te betalen. Besteed je het eerste jaar meer dan 500 euro, dan is de creditcard het tweede jaar ook gratis. Anders betaal je een bijdrage van vijftien euro. Een creditcard voor je partner is altijd gratis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019