Excite

Geld kado geven op een creatieve manier - De leukste ideeën

Talrijke mensen vinden het niet leuk om geld cadeau te geven, maar wel om te ontvangen. Wil jij ook geld kado geven, maar geen ideeën? Hieronder volgen een aantal suggesties!

Geld vouwen

Gek op origami? Dan is dit iets voor jou! Je kunt geld in allerlei vormen vouwen, zodat het net dat extra tikkeltje uitstraling geeft. Ga bijvoorbeeld voor een t-shirt, een hartje, een vlinder, een waaier of een cadeaudoosje!

Geldboom

Wie wilt er nou geen geldboom? Hang gestrikte geldbriefjes aan de takjes van een plant, die tevens kado wordt gedaan. Een leuk en erg bijzonder cadeau!

In een spaarpot

Wil je niet al te veel moeite doen? Stop dan het geld in een leuke spaarpot! Je kan eventueel de spaarpot personaliseren met een bedrukte foto of tekst.

Kostbare fotolijstjes

Neem een mooi wissellijstje met een brede frame en plak een aantal geldmunten erop. Waar normaal een foto in hoort, kun je geldbriefjes in stoppen met eventueel een felicitatietekst.

Rijk boeket

Een geldboeket is leuk om cadeau te geven aan een geliefde of dierbare. Vouw een bankbiljet in de vorm van een bloem. Bevestig het vervolgens op een groene ijzerdraad. Gebruik exact dezelfde wijze bij de rest van de geldbriefjes. Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Neem de geldbloemen mee naar een bloemenzaak en laat ze in een mooi boeket verwerken. Een originele en prachtige manier van geld als kado geven!

Schatkist

Vul een houten schatkistje met muntgeld en geldbriefjes. Ook is het leuk om er een paar witte kralen of edelstenen bij te geven voor een extra effect!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021