Excite

Geld lenen: direct op je rekening!

Duurt de maand bij jou ook altijd net even wat langer dan je salaris mee gaat? Of heb je geld nodig voor een onverwachte rekening? Dan is het fijn als je geld kunt lenen zonder dat je daar weken op hoeft te wachten. Wij zetten een aantal aanbieders op een rijtje waarbij je geld kunt lenen en het direct op je rekening krijgt. Denk er wel aan dat dit soort aanbieders vaak met bepaalde grenzen werken; je kunt dus niet zomaar €20.000 lenen en dat direct op je rekening verwachten.

Lenen via sms

De snelste manier om geld te lenen en het direct op je rekening te krijgen is door het te lenen via de sms. Dat kan bijvoorbeeld op Voorschotje.nl. Die website verstrekt maximaal 4 leningen van 150 euro, die je gemakkelijk via sms kunt aanvragen. De looptijd van deze 'voorschotjes' is 21 dagen: die 21 dagen gaan in op het moment dat je akkoord hebt gekregen op je aanvraag. Als je de eerste lening van 150 hebt terugbetaald, mag je twee leningen afsluiten van 150 euro. Heb je die ook terugbetaald, gaat je maximaal aantal leningen tot drie. Nadat die is afbetaald, bereik je het maximum, namelijk vier leningen.

Elke dag betaaldag?

Een minilening kun je al binnen 20 minuten op je rekening hebben als je deze aanvraagt via Betaaldag.nl. Betaaldag.nl geeft je vast een voorschot op je inkomen, zodat je niet meer hoeft te wachten op de daadwerkelijke betaaldag, maar het eigenlijk elke dag betaaldag kan zijn!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021