Excite

Snel geld lenen zonder BKR check

Je hebt snel geld nodig, maar kunt niet overal aankloppen. Je hebt namelijk een negatieve BKR notering en dat betekent meer moeite met leningen. Waar kun je nu geld lenen zonder BKR check? Wij zetten een paar handige mogelijkheden voor je op een rijtje.

BKR verwijderen

Voor je kijkt naar opties om geld te lenen zonder BKR check, kun je natuurlijk ook eerst controleren of de BKR notering bij je naam te verwijderen. Soms is dat mogelijk, bijvoorbeeld als je financiële problemen inmiddels al lang en breed opgelost zijn. Je kunt contact opnemen met het BKR om te informeren wat jouw mogelijkheden zijn. Natuurlijk is het wel verstandig om voor jezelf ook even na te denken over de notering en hoe je die opgelopen hebt. Je wilt natuurlijk niet in een zelfde valkuil vallen!

Flitsleningen

Als je een BKR notering hebt, is de kans op het lenen van grote bedragen klein. Maar weinig (of beter gezegd: geen) instanties lenen veel geld uit zonder controle. Voor noodgevallen kun je natuurlijk wel gebruik maken van minileningen of zogenaamde flitsleningen. Deze leningen zijn vaak bedoeld voor een korte periode en de te lenen bedragen lopen op tot zo'n 1000 euro. Bedenk wel dat het rentepercentage op zo'n lening vaak erg hoog is. Juist omdat de terugbetaaltijd zo snel komt én de lening vaak snel nodig is, wordt voor dit soort leningen vaak geen BKR check gedaan. Controleer wel via internet altijd even de aanbieder, want in de praktijk zijn ze niet allemaal even betrouwbaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021