Excite

Geld nodig? Zo leen je het snel!

Laat één ding duidelijk zijn: snel geld lenen doe je niet zomaar. Of tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er veel mensen die het veel te makkelijk vinden om aan geld te komen waar ze eigenlijk geen recht op hebben. Een vuistregel is dat je geen geld uitgeeft als je het niet hebt. Moet je dit toch een keer doen, laat het dan een uitzondering zijn. Gebruik een snelle lening niet voor dat ene nieuwe mobieltje.

Een goede reden om een snelle lening te doen is het uitvallen van hoognodige apparatuur, zoals een wasmachine, een koelkast, of een auto die je gebruikt om naar je werk te komen (ervan uitgaande dat je hier niet op een alternatieve manier heen kunt, zoals met de fiets of het openbaar vervoer). Heb je hier geen geld voor én kun je een aankoop niet naar een volgende maand verplaatsen, dan kan een snelle lening uitkomst bieden.

Veilig lenen staat voorop. Daarom is het goed om uit te zoeken wat je eigenlijk kwijt bent voor je snelle lening, en - nog belangrijker - of je dit wel kunt betalen. De effectieve rente geeft weer wat je uiteindelijk betaalt voor je lening. Hierbij zijn eventuele afsluitkosten inbegrepen. Elke kredietverstrekker is verplicht de effectieve rente te tonen.

Met deze informatie kun je je zoektocht naar een snelle lening beginnen. Er zijn genoeg aanbieders, dus dat is alvast gunstig. Zorg dat je de aanbieder kiest die betrouwbaar en betaalbaar is. Betrouwbaar zijn niet de verstrekkers met honderden taalfouten en slecht lopende zinnen. Belangrijk: er moet een verplichte vergunning zijn van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Afbeelding: Excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020