Excite

Geld verdienen via internet

Rijk worden vanuit onze luie stoel; willen we dat niet allemaal? Het kan wel, dankzij het internet. Voor je echter denkt dat je binnen no time een klapper maakt die er voor zorgt dat je voor de rest van de tijd binnen bent, zul je nog eens extra na moeten denken. Zo makkelijk werkt het namelijk niet. Geld verdienen via internet kan prima, maar je zult er wel iets voor moeten doen.

De beste manier om geld via internet te verdienen is natuurlijk door een briljant idee te hebben en dat uit te voeren. Omdat de meeste mensen niet gezegend zijn met een ongelimiteerde toevoer aan briljante ideeën, is dat voor jou misschien niet de oplossing. Dan kan het slim zijn om mee te liften op het idee van iemand anders, bijvoorbeeld door je aan te sluiten als affiliate partner. Als affiliate doe jij je best om een product van een ander te verkopen. Over die verkoop krijg je een percentage. Als je dit bijvoorbeeld via een website doet, kan dit best snel gaan. Uiteraard hangt het wel af van het product dat je aanbiedt; voor een e-book over afvallen zal misschien meer belangstelling zijn dan voor een e-book over hoe grasmaaiers werken.

Een andere manier om geld te verdienen is het creëren van advertentie-inkomsten. Als je een website hebt, die goed bezocht wordt, dan kun je je aanmelden bij Google Adsense. Je krijgt dan over alle pageviews een klein bedrag. Dit loopt niet zo snel op, tenzij je pagina echt duizenden keren per dag bezocht wordt. Bovendien kun je Adsense advertenties plaatsen; als iemand daarop klikt, verdien je net even wat meer.

Afbeelding: Flickr account AMagill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021