Excite

Geld voor je oude mobiel ontvangen

Geld voor je oude mobiel

Je oude mobiele telefoon is geld waard en je kunt hem via internet bestellen of zelfs via de telefoonwinkel waar je je nieuwe gsm koopt. Er zijn steeds meer reclames op tv waaruit blijkt dat je geld kunt krijgen voor een oude telefoon. Waarom is dit en is het wel betrouwbaar?

Waarom krijg je geld voor je oude mobiel?

Er zijn bedrijven die mobiele telefoons opkopen en weer doorverkopen aan landen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Daar heeft men minder geld om de nieuwste mobieltjes te kopen, zoals we hier in Nederland wel doen. De meeste mobiele telefoons werken nog prima, maar worden niet meer gebruikt omdat we dan alweer een nieuwe hebben. Om de telefoons dus een nieuw leven aan te bieden, kun je ze weer verkopen voor een leuk bedrag.

Welke modellen?

Bijna alle modellen mobiele telefoons leveren geld op. Toch zijn er ook enkele uitzonderingen. Soms kan het voorkomen dat de waarde van jouw mobiel nog niet bekend is. Dit kan komen omdat het model nog te nieuw is. In dat geval kun je het beste een mailtje sturen naar de website waar je de mobiel wilt verkopen.

Waar verkopen?

Je kunt je mobiele telefoon verkopen op websites als verkoopjetelefoon.nl, zonzoo.nl en cash4mobile.nl. Ook kun je terecht bij sommige zaken, zoals de Media Markt. Soms hebben ze bij een telefoonzaak ook speciale acties. Je krijgt dan geen geld voor je oude mobiel, maar wel korting op je nieuwe gsm wanneer je de oude inlevert.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019