Excite

Wil jij ook gelijk geld op je rekening?

Natuurlijk leen je alleen als het nodig is. Maar als het dan nodig is, dan heb je het liefst wel gelijk geld op je rekening. Helaas lukt dat niet altijd; veel banken en kredietverstrekkers doen eerst uitvoerig onderzoek, voor ze je geld lenen. Dat is best vervelend, want wat als dat betekent dat een goede deal aan jouw neus voorbij gaat? Als je dat wilt voorkomen, dan hebben wij een aantal goede tips.

Minilening

Als je gelijk geld op je rekening wilt, dan moet je één ding goed in de gaten houden: je zult genoegen moeten nemen met een minilening. Die loopt meestal tot ongeveer €1.000. Het voordeel van zo'n minilening is natuurlijk ook dat hij weer vrij snel terugbetaald kan worden. Een minilening kan bijvoorbeeld via Betaaldag.nl. Je krijgt hiervoor een aantal vragen en je hoort meteen of je een lening af kunt sluiten. Val je in de prijzen, dan kun je de lening direct online aanvragen. Betaaldag.nl geeft je eerst de mogelijkheid om €300 te lenen. Daarna kun je het leenbedrag verhogen tot maximaal €750.

Cashbob

Als de cash-automaat niet meer meewerkt, dan ga je gewoon naar Cashbob.nl. Cashbob.nl geeft je namelijk, mits je voldoet aan de voorwaarden, binnen tien minuten een lening. Wel gaat het hier om een heus flitskrediet: de looptijd van de lening is slechts 7 dagen. Lukt het je om de lening binnen die 7 dagen terug te betalen, dan hoef je maar weinig kosten te betalen. Op een bedrag van €300 zijn de kosten bijvoorbeeld maar €0,16. Dat valt dus best mee!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019