Excite

Gemakkelijk geld sparen

Het is eigenlijk altijd noodzakelijk én prettig om genoeg geld achter de hand te hebben voor onvoorziene uitgaven. Je auto gaat misschien plotseling kapot of het dak van je woning gaat lekken. Maandelijks een bedrag sparen kan ervoor zorgen dat je dit soort reparaties gemakkelijk kunt betalen!

Er zijn enorm veel manieren van sparen. Je kunt natuurlijk al je geld in een kluisje stoppen. Zo heb je het altijd bij de hand maar je mist wel de rente die een bank je dan geeft. Daarom kiezen de meeste mensen voor sparen bij een bank. Heb je moeite met sparen terwijl je toch voldoende inkomsten hebt? Probeer dan eens automatisch een bedrag te sparen. Zo maak je elke maand automatisch een vooraf vastgesteld bedrag over naar je spaarrekening. De ervaring leert dat je dat bedrag niet eens mist! Ook kun je een rekening openen en de betaalpas aan iemand anders geven, zo weet je zeker dat het saldo alleen maar zal toenemen.

Als je graag wilt sparen doe dan in ieder geval je aanwezige creditcards de deur uit. Hier koop je namelijk heel makkelijk zaken mee. De rekening krijg je pas een maand later waardoor je eenvoudig een relatief grote schuld kunt opbouwen. Over dat bedrag moet je ook nog eens rente betalen!

Vergelijk op internet waar je de hoogste rente krijgt. Lees de kleine lettertjes wel goed door, dat kan veel problemen voorkomen. Internetsparen geeft in de meeste gevallen de hoogste rente. Ook het maken van een persoonlijk spaarplan kan je helpen om het saldo va je spaarrekening te verhogen!

Afbeelding: Excite.fr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021